atelier-v

Brudekjoler fra Atelier V i Bergen

Hvit brud? Hos oss finner du brudekjoler fra flere kjente designere; Jenny Packham, Novia D’art, Fara Sposa og Unity Bride – som er designet på huset av Vibecke Sletten Nygård og du noen unike Atelier V kjoler.
I tillegg tilbyr Atelier V spesialdesign for dem som lenge har vært på jakt etter drømmekjolen og ønsker å få den sydd. Vår designer, Vibecke Sletten Nygård, har bred erfaring med design og søm av brudekjoler, selskapskjoler og antrekk til spesielle anledninger.

Hvilken kjole skal jeg velge? Å bestemme seg for brudekjole er for noen en lang prosess, mens andre treffer blink ved første kjolen de prøver. Det kan være lurt å forberede seg litt før man begynner å prøve kjoler, gjerne se litt i brudemagasiner evt søke på internett og tenke litt gjennom hva man ønsker og hvilke omgivelser man skal gifte seg i.

Når man begynner å prøve er det samtidig en fordel at man er litt åpen for hva vi anbefaler. En brudekjole ser alltid annerledes ut på deg, enn på kleshengeren.

Silhuett har mye å si i forhold til kroppsform. A-linje kjoler med skjørt som gradvis øker i vidden mot gulvet er en form som de fleste kler uansett høyde og kroppsform. Den typiske ballkjolen med kroppsnær topp og stort skjørt er et godt snitt dersom man ønsker å skjule hofter og lår. Havfrue snittet er perfekt for dem som ønsker å vise kurvene sine. Samtidig er det mange stiler å velge mellom – dramatisk, sofistikert, romantisk, klassisk, moderne osv. Bruden kan ofte like mange forskjellige stiler og kjoler, men til slutt må hun ta et valg om hva som er mest riktig til henne. Det er hennes personlighet som skal komme frem og det er vi opptatt av.

Kom innom Atelier V og la vårt sortiment inspirere deg og la oss gi deg våre beste råd.

Det er en fordel å bestille en prøvetime hos oss for at vi skal kunne hjelpe deg best mulig.

Det nærmer seg
Når kjolen er bestemt og bestilt går det ca 4-6 måneder før kjolen kommer inn til butikken og man kan begynne med tilpasninger. Derfor er det en fordel å ha i hvert fall 6 måneder til bryllupet når du begynner å se deg om etter kjole. Som oftest må kjolen tilpasses, og vanligvis går det med 2 prøvinger for å få alt til å sitte som det skal. Alle som jobber hos Atelier V er utdannet innen søm. Vi er opptatt av kvalitet på det vi selger og på arbeidet vårt og derfor blir alle rettingene på kjolene gjort på huset.