atelier-v

SPESIALDESIGN PÅ KJOLER I BERGEN

Hos Atelier V kan du få spesialdesignet din egen unike brudekjole eller selskapskjole. Atelier V syr også andre plagg til dame, dåpskjoler og brudepikekjoler.

Designer Vibecke Sletten Nygård har bred erfaring med design og søm av brudekjoler, selskapskjoler eller antrekk til spesielle anledninger.

Sammen ser vi på hva du kler og kunne tenke deg for stoffer og snitt.

Vi lager uforpliktende skisser / forslag og gir deg et prisoverslag på spesialdesignet som du ønsker deg.

Bestill gjerne en time for å snakke med Vibecke

Vibecke Sletten Nygård startet Atelier V i Bergen i 1998 etter 3 år på Handelshøyskolen i Bergen og 3 år på Esmod Moteskole. Atelier V fører flere merker med designkjoler, men som eneste brudesalong i Bergen har vi muligheten til å tilby spesialdesign i tillegg.

Vibecke er tilgjengelig ved å bestille en time, enten på telefon, epost eller sms . Sammen med henne ser man på utvalget av stoffer, farge og stil valg. Deretter lager hun en skisse og et uforpliktende prisoverslag på din kjole.

Det kan være lurt å forberede seg litt og tenke gjennom hvilken type stil man kunne tenke seg på brudekjolen før du kommer til time for spesialdesign. Gjerne kikke litt i brudemagasiner, evt søke på internett. Ofte prøver vi litt forskjellige brudekjoler i butikken for å se hvilket snitt som kler deg og jobber videre ut fra det. Ta gjerne med utklipp hvis det er noe spesielt du har sett som du ønsker å bruke som utgangspunkt til din drømme kjole.